Всі категорії
Додати товар

Клейка стрічка бордюрна водонепроникна, ізолятор для швів ванної кухні 38 мм 3.2м

65 грн
Опис

Водонепроникна самоклейна бордюрна стрічка Happy Home ізолятор для ванн і раковин 3,2 м біла

Стрічка міцна гумова водонепроникна стрічка негайно зупиняє будь-які протікання, миттєво створює надміцний водонепроникний хомут, скріплює розколи. Потрійний товстий клей практично приварений до більшості поверхонь. Чудово підходить для витоків даху, жолобів, дозаторів, човнів, каної, зовнішнього та кемпінгового обладнання, ПВХ і водопровідних труб, басейнів.
З установленням впорається навіть далекий від будівельних технологій людина. Завдяки своїй еластичності стрічку для ванної можна використовувати на поверхнях із деякими нерівностями. Укладати потрібно на суху, знежирену поверхню, притискаючи по всьому периметру пальцями. Бажано залишити сохнути на 8 годин без потрапляння води. Тому рекомендуємо встановлювати її на ніч. Під час встановлення врахуйте, що стрічка не виносить присутності кислотних силіконів.
Стрічка бордюрна самоклейна добре протистоїть побутовій хімії, водонепроникна, стійка до різних пошкоджень, завдяки використанню спеціального клейового складу забезпечує щільне прилягання до будь-яких глянсових поверхонь.
Характеристики:
Тип: гідроізоляційна стрічка;
Довжина: 3,2 м;
Ширина: 3.8 см;
Колір білий.
Комплектація:
Стрічка 3,2 м;
Поліетиленове паковання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари