Всі категорії
Додати товар

Універсальний поворотний стіл для меблів поворотне кріплення чорний

699 грн
Опис

LZYKJGS Універсальний поворотний стіл для меблів, поворотний стіл для
металевих меблів, поворотне кріплення, надпотужний, поворотний стіл на 360°,
127 x 127 x 20,5 мм, вантажопідйомність 200 кг, для табуретів, столів,
книжкових полиць (чорний)

Про цей товар

- ⚙ Високоякісні матеріали: виготовлені з високоякісних матеріалів, потовщених методом лиття холоднокатаної сталі. Сильна вантажопідйомність, відсутність страху зношування. Поверхня покрита чорною фарбою, яка не піддається корозії та корозії.
- Хороша стабільність: підшипник обертається вільно, подвійний підшипник обертається рівномірно, висока гнучкість, амплітуда гойдання невелика, сполучна кромка сформована і вантажопідйомність висока.
- Посилення заклепками: заклепки є на передній та задній частині поворотного столика для меблів. Посилений з обох боків, важко впасти, витримує до 200 кг. Найкраща вантажопідйомність.
- ⚙Обертання на 360°: шарикопідшипникова напрямна сильно обертається на 360°, її неможливо легко деформувати або роздавити. Він може плавно обертатися на 360 градусів на попередньо змащеній мармуровій напрямній.
- ⚙Широке застосування. Поворотний стіл на шарикопідшипниках на 360 ° має широкий спектр застосування. Підходить для офісних стільців, столів, стендів, барних стільців, тумб під телевізор і інших меблів, що обертаються.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари