Всі категорії
Додати товар

Шкатулка для годинників випал

1800 грн
Опис

Шкатулка для зберігання 9 годинників, виконана в випалюванні. Шкатулка з кришкою для дбайливого і безпечного зберігання. Шкатулка виконана з натурального дерева в спеціальному стилі випал, завдяки якому, проглядається структура дерева, шкатулка виглядає стильно і елегантно.

9 індивідуальних сейфів для зберігання годинників і 1 поздовжня осередок для зберігання аксесуарів (ключі від машини, запонки). Усередині кожної клітинки для зберігання годин - подушечка для дбайливого зберігання.

Така шкатулка - завжди актуальний, потрібний і корисний подарунок.

На шкатулку за бажанням можна нанести пам'ятну гравіювання, що робить її унікальною і неповторною. А ваш подарунок по істині особливим.

Ми робимо шкатулки з різних порід дерева сосна, вільха, горіх, ясен, венге, дуб, і інших порід дерева. В роботі використовуємо тільки якісну фурнітуру, що б ваша скринька служила роками і могла навіть передаватися у спадок.

Всі наші скриньки для годинника виконані тільки з натурального дерева. Також шкатулку можна виконати і в інших кольорах, за бажанням замовника. Вибрати розмір і кількість осередків для зберігання годин. Підібрати гравіювання або замовити виріб без неї.

Кришка може бути виконана зі склом, що б вміст скриньки добре проглядалося.

З усіх додаткових питань, завжди можна зв'язатися з нами.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари