Всі категорії
Додати товар

Акумуляторна повітряна помпа pumteck bp6

845 грн
Опис

Повітряний насос для надувних автомобілів, електричний повітряний насос PUMTECK із 4 насадками, насос для надувних матраців із акумуляторною батареєю, іграшки для басейну, ліжка з надувними матрацами, човни, кільце для плавання, USB/4000 мАг


Про цей предмет
【Електричний повітряний насос】 Повітряний насос з акумуляторною батареєю USB/4000 мАг, поставляється з 4 насадками, світлодіодним індикатором заряджання, світлодіодною лампою, яку не потрібно підключати під час роботи.
【Акумуляторний повітряний насос】 Цей електричний повітряний насос має вбудовану потужну акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг, його можна заряджати вдома, в машині або за допомогою акумулятора (кабель USB у комплекті), під час роботи його не потрібно підключати, підходить для використання. Він може безперервно працювати майже 30 хвилин після повної зарядки.
【Швидке надування та скачування】 Електричний повітряний насос має швидке наповнення та високий тиск. Він ефективно здуває та надуває з тиском повітря 0,65 PSI (4500 Па), тому для надування потрібно лише 70 секунд, що економить багато часу та дозволяє вам насолоджуватися пригодами чи відпочинком. Примітка: не надувайте продукти високого тиску, такі як повітряна куля та баскетбольний м'яч.
【Ідеально підходить для різних надувних пристроїв】 Ідеально підходить для поплавців для басейнів, водних іграшок, кілець для плавання, будиночків для стрибків, надувних басейнів, човнів, диванів, надувних матраців, надувних ліжок тощо. Це економить ваш час, і ви можете насолоджуватися дорогоцінним дозвіллям!
【Безпечний і зручний】Цей повітряний насос може працювати безперервно протягом тривалого часу, не нагріваючись, з температурою поверхні менше 40°, тому за правильної роботи не буде прихованих небезпек.
【Що ви отримуєте】Портативний вітряний насос*1, насадки Value*4 (S-0,3", M-0,6", L-0,66" і E (зберігання)-0,9") дозволяють підійти до більшості надувних автомобілів, кабель Micro USB* 1, Інструкція з експлуатації*1.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари