Всі категорії
Додати товар

Універсальний корок для раковини у ванній

299 грн
Опис

Вписується у злив розміром 2,8-3,8 см. Силіконових кільця забезпечують правильну посадку з усіма типами зливних отворів.
Конструкція із захистом від засмічення: на відміну від звичайних зливних пробок із кнопками, модернізована висувна зливна пробка для раковини має внутрішній кошик проти засмічення, яка збирає волосся й інші подібні матеріали, що потрапляють у вашу сантехніку. Запобігає засміченню зливу, і ваше кільце ніколи більше не потрапить до каналізації. Легке видалення, коли шкідливі матеріали потрапляють у корок, просто витягніть злив і видаліть шкідливі частинки з фільтрів.
Простота використання: зливний корок раковини має гарну форму пулеподібного осердя. Гарна сила відскоку, дренаж швидкий і плавний. Структура з потовщеною силіконовою кільцевою прокладкою запобігає запаху з каналізації, тому ви можете насолоджуватися свіжим повітрям удома.
Пробка для раковини виготовлена з потовщеної якісної неіржавкої сталі та латуні із захистом від розтріскування, вирізняється довговічністю, міцною структурою, її можна використовувати впродовж тривалого часу без розтріскування та витоку води.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари