Всі категорії
Додати товар

Wi-fi розетка nooie, розумна розетка з wi-fi

250 грн
Опис

Нова, без паковання.
Дистанційне керування. Ви можете віддалено керувати пристроями через свій телефон у будь-який час і в будь-якому місці після завантаження безплатного застосунка Nooie Home. Не потрібно переміщатися, щоб вмикати та вимикати пристрої, навіть коли ви перебуваєте вдома.
За допомогою Nooie Smart Plug ви можете керувати освітленням, вентиляторами, кавоварками та багатьом іншим за допомогою Alexa і Google Home. Одна інтелектуальна вилка дає змогу керувати однією розеткою. Встановіть правильні процедури — використовуйте програму Alexa, щоб створювати процедури та розкладу для Nooie Smart Plug, щоб полегшити ваше життя. Простота у використанні: просто під'єднайте мінівилку Nooie до розетки, під'єднайте свій пристрій до інтелектуальної вилки та керуйте пристроєм бездротовою мережею за допомогою планшета або телефона. Підтримує тільки мережі Wi-Fi 2,4 ГГц.
Безпека та зручний дизайн — сертифікація ETL забезпечує повний захист, а функція блокування від дітей допомагає тимчасово вимкнути живлення й запобігти випадковому увімкненню пристроїв вашими дітьми.

Дивіться інші оголошення
72.10

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був