Всі категорії
Додати товар

Світильник багатофункційний, акумуляторний, з пультом, набір 4 шт.,

855 грн
Опис

Підсвітка, що перезаряджається під шафою, бездротова, підсвітка шайби з
живленням від батарейки та пультом дистанційного керування, підсвітка кухонної
шафи, натискний світильник для змішувача на сенсорній рамці світлодіодний

Про цей продукт

- 💗【Потужна акумуляторна батарея та швидке заряджання USB-C】Наша бездротова підсвітка під шафою обладнана вбудованою літій-іонною акумуляторною батареєю великою ємністю 1600 мА·год, батарейки типу АА не потрібні, що економить ваші гроші. Крім того, освітлення під шафою заряджається за допомогою сучасної технології USB-C, що дає змогу швидко повністю зарядити лампу. Крім того, 10 світлодіодних ламп обладнані вбудованими акумуляторними хокейними ліхтарями, які можуть забезпечити найбільш ідеальне освітлення незалежно від того, чи використовуються вони як навколишнє освітлення або освітлювач.
- 💗【2 прості методи бездротового керування: ручне торкання/дистанційне керування】Ви можете вручну клацнути абажур ліхтаря шайби з живленням від батареї, щоб змінити колір освітлення підсвітки шайби (3 колірні температури). Натискним світильником також можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування. 1 пульт дистанційного керування керує декількома світильниками в шафі з живленням від батарей на відстані до 20 футів, що робить ліхтарики з батарейними шайбами дуже зручними та простими у використанні. Розміри світильника з одним краном: 3,46 дюйма завдовжки, 3,46 дюйма завширшки й 1,22 дюйма заввишки. Кожен світильник для крана важить лише 1 фунт, що робить його компактним і легким.
- 💗【Світлодіодний димер і функція синхронізації】Порівнюючи з попереднім перезаряджуваним світильником-шайбою, наш кухонний світильник під шафою був оновлений до 5 рівнів яскравості: 20%, 40%, 60%, 80%, 100%. Яскравість світлодіода під зустрічним освітленням (довго натисніть на поверхню освітлення шафи або натисніть кнопки «+» і «-» на пульті дистанційного керування для вибору певної яскравості). Модернізоване світлодіодне підсвічування шайби з дистанційним керуванням автоматично вимикається через 15/30/60/120 хвилин за допомогою функції таймера. Повний технологій і енергоощадження.
- 💗【Бездротова та магнітна установка, простота у використанні】Завдяки магнітам, вбудованим у натискний світильник, у поєднанні з залізною пластиною батареєю з легким торканням може бути легко встановлена за кілька секунд. 2 способи бездротового встановлення: прикріпіть безпосередньо до будь-якої залізниці за допомогою вбудованих магнітів або прикріпіть до будь-якої плоскої поверхні за допомогою доданої залізної пластини. Використовуйте задню частину лампи для адсорбції на металевій пластині, і ви зможете легко розібрати хокейну лампу для своєчасного використання або заряджання. Повністю бездротовий, зробіть ваші кухонні стільниці та шафи стильними та сучасними.
- 💗【Світлодіодна лампа для захисту очей, підходить для широкого спектра застосувань. Модернізована конструкція білого антивідблискового абажуру робить світлодіодну лампу більш рівномірною, м'якою, немерехтливою, незаслизальною й може захистити очі літніх людей і дітей. Не тільки акумуляторну лампу з пультом дистанційного керування можна використовувати як аварійне освітлення або освітлення для прикрашання стін, але також можна використовувати як бездротове освітлення під освітленням шафи, на кухні під настільним освітленням, на кухні під настільним освітленням, на кухні під настільним освітленням, під освітлення шафи тощо.
- 💗【Посилка в комплекті та 100% гарантія задоволеності】4 світлодіодні хокейні ліхтарі (вбудована літій-іонна акумуляторна батарея ємністю 1600 мА·год), 4 невеликі металеві пластини, 1 пульт дистанційного керування, 1 посібник користувача, кабель USB-C.

* * *

Опис продукту

Puck Lights від Kelwiriy: Зробіть ваше життя зручнішим та комфортнішим.

Чому його варто купити?

ГО Позбудьтеся таких неприємних ситуацій:

- 1. Неможливо нічого знайти в шафі або шафі через тьмяне освітлення.
- 2. Важко ясно бачити під час підйому та спуску сходами вночі, і

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари