Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розкладачка з підіймальним наголов'ям tokio 90x200х11 італія

14500 грн
Опис

Тип ліжка: Односпальні
Колір меблів: Чорний
Підстава під матрац: Ламелі
Матеріал каркаса: Метал
Розмір спального місця: 90х200 см

Розкладачки LUXOR — нові межі комфортабельності

Італійці впродовж ось уже багатьох десятиліть були й залишаються законодавцями у світі моди. Меблі Італії має велику популярність у всіх світі — головно завдяки високій якості, практичності та добре спроєктованому сучасному дизайну.

Сучасні дизайнерські рішення в поєднанні з багаторічним досвідом італійських майстрів дають фабрикам змогу виробляти меблі високої якості та успішно конкурувати на міжнародному ринку.

Ексклюзивні італійські анатомічні ліжка — розкладачки фабрики «LUXOR» повністю змінять Ваше уявлення про якість сучасних ортопедичних розкладачків.

Італійські анатомічні та ортопедичні розкладачки допоможуть створити комфорт і затишок у будь-якому будинку, квартирі або на дачі  підкресливши вишуканий смак господарів, викличе почуття захоплення  і поваги в друзів,  родичів,  колег і партнерів.

Ці ліжка — помічники вже багато років зберігають за собою право бути номером один не тільки в Італії, але й у всій Східній Європі. Всі представлені моделі італійських ортопедичних розкладачків виробляються на сучасних верстатах і обладнанні з високими технологіями та високоточними виробничими процесами. Новітнє, постійно модернізоване обладнання, екологічно чисті матеріали, роками відпрацьовані  технології та найвища майстерність — все це гарант якості італійських ортопедичних розкладачків «LUXOR».

Купуйте справжню якість із номером один в Італії! Ортопедичні італійські розкладачки «LUXOR» гідні не тільки  Вас, а і ваших гостей, друзів і родичів!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари