Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Кухонна раковина willda, кухонна мийка з нержавіючої сталі 304

15300 грн
Опис

Матеріал вищої якості
Виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі марки 304 для чудової міцності та довговічності. Завдяки матовому нанопокриттю ця раковина стійка до іржі та плям, що забезпечує тривалий термін її служби. Протирайте її чистими серветками, що спрощує догляд.

Швидкий злив та легке очищення Раковина з однією чашею, з пологим дном та дизайном дренажних канавок, забезпечить плавний злив води. Закруглені кути призначені для сучасного зовнішнього вигляду та легкого очищення. Акуратно протріть його, і раковина завжди виблискуватиме.

Тиха робоча зона: Покриття з натурального звукопоглинаючого матеріалу знизу та збоку зводить до мінімуму звук, вібрацію та утворення конденсату при використанні миття. 100% гігієнічний та нешкідливий для їжі, чудовий помічник для вашого будинку.

Дизайн для врізної установки: Цю раковину можна встановити як вбудовану. Ідеально підходить для будь-яких застосувань, таких як бар, кухня, відкритий майданчик, підсобне приміщення та ін.
У комплект входять: Нано-раковина, обробна дошка з червоного дерева, набір для зливу з ручкою управлінням на раковині, похилий кошик для зливу, піддон для миття овочів та фруктів, висувний кран з трьома функціями душу, кран для осмосу, сифон.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
arka.com
AstronautsAdobe
Київ
Був

Схожі товари