Всі категорії
Додати товар

Кварцові стільниці, підвіконня, сходи та умивальники

120 грн
Опис

Торг

Стільниця з кварцу — вигідна альтернатива виробам із натурального мармуру. Сучасні дизайнери віддають перевагу інноваційним структурам і матеріалам. За численних естетичних переваг кварцова стільниця має прекрасні експлуатаційні якості та коштує недорого.

Кварцовий камінь — композит на основі кварцу, смол і пігментувальних компонентів. На 90-96% матеріал складається з крихти натурального кварцу, а тому має всі властивості натуральної кам'яної породи та навіть перевершує її за деякими показниками:

немає внутрішніх тріщин і порожнистих утворень;
вибір колірного рішення та орнаменту за індивідуальним дизайном;
зручність оброблення та монтажу.
Стільниці з кварцового каменю абсолютно екологічні, а тому можуть використовуватися в місцях громадського харчування, медичних та навчальних закладах, на домашніх кухнях. До переваг виробів із ліцензійного кварцового агломерату належать:

стійкість під час контакту з водою, температурних перепадів і механічних впливів;
антибактеріальність, гігієнічність;
легкість у догляді та сервісному обслуговуванні;
багатий модельний ряд, можливість створити інтер'єр будь-якої технічної складності тощо.
Стільниці кварцові, акрилові, зі штучного мармуру — з гарантією від виробника

Попит на кварцові стільниці регулярно зростає. Яскраві, функціональні інтер'єри домашніх кухонь, барів, кафе — заслуга правильно підібраних композитів для виконання елементів дизайну. Купити стільницю на ринку або з рук, що була в експлуатації — не раціонально. Трата часу та засобів — найменший зіocнить. Порушення технології виробництва кварцового агломерату може становити серйозніші наслідки: ризиком для здоров'я.

Замовити сертифіковану стільницю з кварцового агломерату за ціною виробника. Ми працює виключно з офіційними дистриб'юторами. До Вашої уваги пропонується штучний камінь із маркуванням Montelli, Corian, Caesarstone, Tristone, Staron, Neomarm тощо., відповідний сертифікатам якості ISO

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user230740
user230740
Київ
Був