Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Диван хлоя

16000 грн
Опис

Диван Хлоя має оригінальний дизайн – поєднання сучасного, скандинавського стилю та нотки ретро. Елегантний диван із витонченими дерев'яними ніжками зробить інтер'єр кімнати більш естетичним та стильним. У комплекті з диваном йдуть чотири великі декоративні подушки та дві маленькі, які забезпечують найбільший комфорт та створюють відчуття затишного відпочинку. М'які округлі підлокітники дозволяють прийняти зручне положення сидячи або сперти на них голову лежачи.

Диван перетворюється на комфортне спальне місце розміром 190х150 см, а механізм розкладки «Єврокнижка» робить процес трансформації простим та швидким. Як наповнення спального місця використано пінополіуретан та ППУ, які забезпечують йому ортопедичні властивості. Під сидінням розташований великий місткий короб, в який зручно складати постільні речі чи інші речі, заощаджуючи корисний простір у кімнаті.

Механізм трансформації Єврокнижка Спальне місце

Переваги дивана Хлоя:

місткий ящик для зберігання речей;
наповнення із пружинного блоку та ППУ забезпечує ортопедичний ефект;
диван призначений для щоденного сну;
надійний каркас зібраний із натуральної деревини;
м'які зручні підлокітники та набір з подушок різного розміру для більшого комфорту;
стильний дизайн універсальний для будь-якого інтер'єру та приміщення.
Диван Хлоя виконаний у скандинавському стилі, тому сподобається любителям оригінальних дизайнерських рішень. Замовляйте диван у нас, вибираючи на свій смак тип тканини та її забарвлення, і він гармонійно впишеться у ваш інтер'єр.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize