Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Диван греція кутовий

18200 грн
Опис

Диван Греція -Цей диван приваблює не лише зовні, а й своєю функціональністю. За допомогою механізму трансформації дельфін він без зайвих зусиль розкладається у зручне спальне місце. Розробники подбали, щоб це було не просто додаткове місце, де можна покласти гостей. На такому дивані можна спати щодня, адже має ортопедичний ефект.

Модель дивану Греція відрізняється масою практичних переваг. При розкладанні диван перетворюється на просторе спальне місце на двох. Механізм трансформації "дельфін" дозволяє розкласти диван буквально за пару рухів. Як наповнення були використані пружинний блок «змійка» та пінополіуретан. Каркас виготовлений з натуральної деревини та розрахований на часті навантаження та тривалу експлуатацію.

Приклад роботи механізмі Дельфін Двоспальне місце

Особливості дивану Греція:

матеріали наповнення пружинний блок «змійка» і ППУ забезпечують довговічність матрацної частини та мають ортопедичні властивості;
механізм розкладки «дельфін» значно спрощує процес трансформації;
просторе двоспальне місце 193х140 см;
підходить для щоденного сну;
широкі м'які підлокітники та набір подушок різного розміру для більшого комфорту;
каркас дивана виготовлений із натурального дерева.
Диван Греція – це джерело естетики та затишку. Плавні форми та ненав'язливий дизайн дозволяють добре розслабитися та відпочити від напружених буднів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари