Всі категорії
Додати товар

Шафа тканинна для речей storage wardrobe 88105 складана гардероб 2 секції, 105 х 45 х 170 см

3200 грн

1568 грн з 09 Травень - додавайте до обраного

2240 грн
Опис

Тканинна шафа для речей Storage Wardrobe 88105 складаний гардероб 2 секції, 105 х 45 х 170 см Фіолето
Якщо Ви часто відпочиваєте на дачі, проживають на знімній квартирі купувати звичайну дерев'яну важку шафу, що не має сенсу.

Тканинна складана шафа легко збирається й розбирається, займаючи мінімум місця у квартирі або на дачі. Також його гідно оцінять студенти, які проживають у гуртожитках.

Шафа з тканинним чохлом анітрохи не поступається за місткістю та функціональністю будь-якій іншій шафі з дерева. Він є прекрасним поєднанням оптимальної ціни та якості. Надійна і водночас проста конструкція цієї шафи дає змогу використовувати її повсюдно.

Легко складається й переноситься з місця на місце. Захищає Ваші речі, взуття та аксесуари від пилу. Основними перевагами збірної шафи є його невеликі габарити в складеному вигляді, легкі за вагою матеріали, зручність збирання.

Складані шафи — це надійна заміна громіздкій шафі, вони функціональні та прості у використанні. Конструкція шафи являє собою каркас із металевих перекладин і чохла з міцного водо- та пилонепроникного матеріалу.

Тканинна шафа для речей Storage Wardrobe 88105 складаний гардероб стійкий, але за потреби його можна швидко розібрати та перемістити на нове місце. Збірна шафа стане незамінною, якщо Ви знімаєте квартиру, живете в гуртожитку або переїжджаєте.

Велика тканинна шафа — це стійка збірна металева конструкція, на яку на всьому периметрі натягується тканинний чохол. Ця тканинна шафа є чудовим варіантом розв'язання проблеми розміщення речей в житловирах, гуртожитках, на дачах.

Текстильна шафа практична у використанні, адже за місткістю вона не поступається звичайним дорогим меблях, але водночас швидко збирається і розбирається, її зручно зберігати та транспортувати.

Монтується шафа тканинна 88105 досить швидко, для її встановлення цілком досить однієї людини. Завдяки легкості конструкції пересування з місця на місце теж до снаги одній людині. Каркас збірний каркас складається з металевих трубок. Зверху каркас закривається тканинним чохлом зі спанбонду. Шафа має чотири бічні полички та дві нижні полиці більшого розміру. Усі полиці тканинні. Також до комплекту входить штанга для вішалок-плечиків.

Основні характеристики шафи:

Каркас: металеві трубки + пластик. перехідники

Матеріал чохла: спанбонд

Висота шафи — 170 см.

Ширина шафи — 105 см.

Глибина шафи — 45 см.

Основними перевагами портативних тканинних шаф є їхня невелика вартість і компактні розміри в складеному вигляді. Шафа постачається в розібраному вигляді в картонній коробці, розмір пакувального коробу: 61х30х7см.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
20% виконаних замовлень
Був