Всі категорії
Додати товар

Диван для вашої дитини ауді.

5600 грн
Опис

Диван щойно після хімчистки, б/в але в гарному стані. Посилений короб. З мінусів: трохи вилізли нитки на передній частині, та є маленька плямка (мабуть від слайму або клею), дивіться фото. Самовивіз з Дніпра можливий.

Доповніть дитячу кімнату яскравим і веселим предметом інтер'єру — подаруйте дитині радість, набуваючи комфортного дивана у формі машинки, який сподобається будь-якому хлопчику!
Диван у формі машинки «Ауді» мають дуже яскравий вигляд, а також є практичним і функціональним рішенням для сім'ї з дитиною. Розкладний, він за лічені секунди перетворюється з великої яскравої машинки на комфортне спальне місце, на якому дитина зможе відчути себе приємно та зручно. Механізм трансформації «єврокнижка» — це просто та доступно, а процес розкладки не вимагає абсолютно жодних фізичних зусиль. Завдяки цьому дитина зможе злагоджувати та розлагоджувати власний диван сама, не вдаючись до допомоги старших!

Здоровий сон — це дуже важливо для будь-якої людини, поготів для дитини. Він є запорукою гарного самопочуття, активності в денну пору і браку відчуття дискомфорту після сну. Не менш важливим моментом є й текстура спального місця, від якої залежить здоров'я Вашої спини, шиї та попереку. Підбирати спальне місце потрібно ретельно, щоб дитина роса з красивою та здоровою поставою. Саме тому ми пропонуємо купити розкладний диван зі спеціальним наповненням, завдяки якому диван і є ортопедичним. На такій поверхні дитина завжди почуватиметься комфортно та здорово.

Габарити дивана невеликі 92*145, що дає змогу розмістити дитячий диван у невелику кімнату. Але попри такі розміри, спальне місце дивана створює справжній диван-ліжко для дитини (195*80). Механізм розкладки дивана — єврокнижка, що неодмінно буде дуже зручним у використанні вашими дітьми.

Наповнення дивана пружинний блок і ППУ створює ортопедичний диван для дитини. Також у дивані є велика ніша для білизни, де Ви зможете зберігати постільну білизну або іграшки.

Дитячий диван Аудіо створить у кімнаті Вашої дитини справжній дитячий інтер'єр, який буде подобається не тільки Вам, а й Вашим друзям. Великі колеса, фари, цікава подушка в комплекті нікого не залишить байдужим.

Особливості дивана:
Якщо Ви вирішили купити такий розкладний диван, пропонуємо Вам ближче ознайомитися з його особливостями та характеристиками:

· Місткість спального місця.

· Простота в чищенні.

· Наявність комфортабельної та місткої ніші для білизни або інших речей.

Характеристики:
Габарити: 145/92 см.
Спальне місце: 80/195 см.
Наповнення: пружинний блок
Механізм трансформації: єврокнижка
Ящик для білизни: є.
Каркас: хвойні породи дерева.
Несні елементи та частини підвищеного навантаження: тверді породи дерева, фанера.
Короб білизняний ящик: ламінований ДСП, ДВП.
Підлокітники: дерево, ДСП, ДВП, фанера

Стан: Хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари