Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шкіряний(кожаный)кутовий диван italsofa(італія)угловой.стан ідеал

35000 грн
Опис

Вид дивана: Розкладні

Стильний та комфортний італійський диван .Дуже мякий і зручний.Обшитий повністю дорогою натуральною шкірою високої якості.
Колір слонова кістка.
Розмір Кута 290*206 см
Пройде в пройом 65 см.
Розбирається.
Стан ідеальний.Без будь-яких пошкоджень, потертостей або подряпин. Якість матеріалів та збірки висока.
Високоякісний розкладний двоспальний механізм - седафлекс - з ортопедичним широким матрасом на пружинному блоці для щоденного сну.
Розмір матраса 200*160 см
Не бізнес. Продаються елітні меблі ,які залишилися після продажу дорогої нерухомості , і зміни інтер’єру, в основному м’які шкіряні і тканинні. Дивіться інші оголошення автора, є різні варіанти і буде зявлятися ще. Стан прекрасний, часом як новий. Зараз знаходяться тимчасово в центрі Києва, в квартирі, де ніхто не живе і нею не користується.
Адреса: вулиця Тютюнника 2/1А.
Можна домовитися про перегляд на будь-який час з 7.00 до 22.00. Щоб переконатися, що меблі без будь-яких пошкоджень, можу надіслати додаткові фото та відео огляд на вайбер, телеграм, ватсап.
Доставка.
Пропоную такі варіанти
1.Можливо у вас є знайома людина в Києві ,котра приїде і підтвердить описання.Можемо потім разом відправити.
2.Можна також ,щоб я передав поштою,або попутною вантажівкою через сайт *****,гарно упакувати і завантажити.Напротязі всього процесу будемо на зв’язку,наприклад, по відео он-лайн в вайбері,при умові ,що ви одразу після завантаження передасте знайомим гроші налічкою або перерахуєте на карту приват банку або монобанку.
Ви також можете самостійно знайти водія на сайті ***** ,котрий привезе попутно вантаж ,і він буде вашим довіреним лицем .Вони там офіційно зареєстровані і зацікавлені в додатковому заробітку,щоб не їхати напівпустими.Це десь в районі 2000 грн.за кутовий диван.
Підписуйтеся на мої оголошення,слідкуйте,завжди будуть з’являтися м’які імпортні чисті меблі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
yevgen3020611
yevgen3020611
Була

Схожі товари