Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Підставка для пляшок винний ящик винний короб

750 грн
Опис

Даний винний короб стане відмінним доповненням інтер′єру і прикрасою святкової або романтичної вечері. А також - це чудовий подарунок для любителів вина та інших напоїв.

Короб виготовлений з якісної стабілізованої фанери і покритий водостійким покриттям. Опціонально деякі деталі, для додання їм контрастності, можуть бути пофарбовані. Можлива персоналізація у вигляді гравіювання.
У короб влазить дві стандартних (Ø75 мм) пляшки вина. Пляшки з іншими напоями в цій підставці будуть виглядати не менш чудово.
З боків виробу є дві платформи (13 х 12 см) для келихів або склянок. Платформи мають огороджувальні бортики, які запобігають падінню келихів.

Розміри:
Висота - 40 см
Ширина - 40 см
Глибина - 13 см

Місце для пляшки:
Висота - 35 см
Ширина - 13 см
Ширина - 13 см

Виріб поставляється у фірмовій, брендованій упаковці з крафтового картону. Після чого, упаковка обертається в кілька шарів крафтового паперу. При відправці поштою - упаковується додатково. Упаковці кожного виробу приділяється багато уваги. Завдяки цьому, після зняття транспортного пакування, виріб має фірмовий вигляд і повністю готовий для подарунка іншій людині.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для пляшок
Матеріал: Фанера
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари