Всі категорії
Додати товар

Підставка-органайзер з дерева для гаджетів телефону годинника з натурального дерева

1010 грн
Опис

Аксесуар «Unisex»

Уявіть собі - поєднуючи дві деталі між собою, Ви формуєте стильний органайзер як для чоловіків, так і для жінок. Оригінальність цього аксесуара полягає в тому, що тут знайдеться місце для годинників і браслетів, які можна стильно розмістити в правому верхньому куті аксесуара. Трохи нижче можуть бути розміщені Ваші візитівки. Зліва - місце для смартфона, який можна заряджати прямо на органайзері завдяки зручному отвору для дроту. А на тильній стороні підставки знайдеться місце для гаманця, ключів, ручок та інших необхідних речей кожної сучасної людини. Ідеально підходить для смартфонів абсолютно будь-якої товщини в будь-яких захисних чохлах. З тильного боку в відділі для гаманця/окулярів/ключів під годинником може бути вклеєний фетр чорного кольору. В нашому асортименті також є версія даного органайзера для Apple iWatch та годинника Samsung Galaxy.

Розмір: в зібраному вигляді - 210x170x170 мм, в розібраному - 210x170x36 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для телефону
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари