Всі категорії
Додати товар

Підставки-органайзери з дерева для гаджетів телефону ключів пістолета годинника на подарунок

1370 грн
Опис

Підставка для пістолета, телефона і годинника «Leon killer»

Органайзер на робочий стіл - дуже хороший помічник для людини, якій необхідно, щоб все було під рукою та на своєму місці. На звичайному органайзері Ви завжди знайдете місце для телефону, планшета, окулярів, ручок і годинника ... А як щодо зброї? Якщо Ви (або чоловік, якого Ви хочете здивувати цікавим і незвичайним подарунком) користується пістолетом (це може бути не тільки вогнепальний пістолет, а й травматична зброя для самозахисту або газовий пістолет у вигляді запальнички), такий органайзер для пістолета буде відмінним подарунком на будь-який випадок. Весь набір чоловічих аксесуарів - зліва можна покласти годинник, під ними місце для окулярів і іншого дріб'язку, по центру - смартфон, правіше - місце для ручок чи олівців, а праворуч - місце для самого зброї та обойми. Ідеально підходить для подарунка співробітникам поліції або людям, у яких є газовий пістолет (у вигляді запальнички) або травматичний/бойовий. В нашому асортименті є версія даного органайзера для Apple iWatch та годинника Samsung Galaxy.

Розмір: 310х215х180 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для очок
Призначення: Для телефону
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари