Всі категорії
Додати товар

Підставка-органайзер для телефону пістолета годинника з дерева горіх на подарунок...

1260 грн
Опис

Органайзер для пістолета, телефона та годинника «Police»

Крутому чоловікові - круті аксесуари на кожен день, а для таких аксесуарів потрібні свої не менше круті місця для зберігання - органайзери! І ми в цьому плані професіонали! Досить ховати зброю в кишеню або під стіл! Якщо у Вас є пістолет - покладіть його на стіл, точніше на наш новий дерев'яний органайзер для пістолета. Головною особливістю цього дерев'яного органайзера є місце не тільки для телефону, годинника, ручок і візиток, а й для головного аксесуара справжнього чоловіка - пістолета. Не важливо, який у вас пістолет (газовий, травматичний або вогнепальний), Ви можете гордо класти Вашого залізного компаньйона на робочий або домашній стіл. Всі повинні знати - Ви серйозна людина і з Вами справу мати небезпечно! Не має значення, офіцер поліції Ви або гангстер, для себе купуєте товар або на подарунок, головне - щоб зброя стійко та комфортно зберігається на видному місці! В нашому асортименті є версія даного органайзера для Apple iWatch та годинника Samsung Galaxy.

Розмір: 240x180x140 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для телефону
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари