Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Конструкція для 3 х ярусного торта. підставка

200 грн
Опис

Матеріал - МДФ, фанера

Діаметр підкладок - 30 см, 20 см, 16 см

Центральна вісь висотою 25 см
Палички - 8 шт. Висотою 12 см кожна

Багатоярусний торт – тренд 2020 року в кондитерському світі!

Підкладка являє собою підставку з плоскою поверхнею і міцною структурою. Використовують підкладки як основу для кондитерського виробу або для формування ярусів багатошарового торта.

Всі підставки виготовлені з екологічно чистих нешкідливих матеріалів, призначених для прямого контакту з продуктами харчування. Така підставка не змінює колір і не деформується, не впливає на зміну запаху і смаку кондитерського виробу.

Кожен кондитер має власні прийоми й секрети створення красивого, ефектного і смачної випічки. Вміло використовуючи підкладку під торт, ви отримуєте гарантію того, що виріб буде триматися на підставці, не поїде і не зламається. На такому блюді зручно передавати готовий виріб замовнику і ставити на святковий обідній стіл, крім того, з поверхні підкладки легко забирається зайвий крем або потьоки шоколадної маси. Під час транспортування торт збереже свою форму і не розколеться на дві частини, адже він надійно зафіксований.

Особливо важливо використання підкладки при оформленні багатоярусних тортів, адже прикраса такого виробу йде багато годин. Композиції мають складні форми, які можуть втратити свою привабливість, якщо торт, стоїть на нерівній або тонкої підставці, нахилився вбік і перекосився.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Фанера

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари