Всі категорії
Додати товар

Шафа тканинна складана hcx на 3 секції

920 грн
Опис

Складана каркасна тканинна шафа Storage Wardrobe 88130
Дешеві меблі з ДСП швидко втрачають зовнішній вигляд, а довговічні меблі з масиву варті чимало. Якщо Ваш бюджет обмежений, а інтер'єру терміново потрібна нова містка шафа, купіть мобільну шафу для одягу з тканини.
Текстильні меблі доступні за ціною, швидко складаються, мають дуже сучасний та надзвичайно зручний вигляд в експлуатації.

Мобільна шафа для одягу з тканини має чотири глибокі полиці та велике платтяне відділення. Гарний і солідний на вигляд тканинний чохол бордового кольору та стійкий, але легкий каркас разом створюють надійну й естетичну конструкцію, практичність якої Ви оціните в перші хвилини після отримання Вашого замовлення.

Сучасна заміна громіздкими меблями!
Складані шафи — це надійна заміна громіздкій шафі, вони функціональні та прості у використанні. Конструкція шафи являє собою каркас із металевих перекладин і чохла з міцного водо- та пилонепроникного матеріалу. Шафа тканинна складана стійка, але за потреби її можна швидко розібрати та перемістити на нове місце. Збірна шафа стане незамінною, якщо Ви знімаєте квартиру, живете в гуртожитку або переїжджаєте.

Характеристики:
Розміри: 130 см х 45 см х 175 см
Вага: 4кг
Товщина: 0.45 мм
Матеріал рами: сталь
Кольори: фіолетовий, темно-синій, рожевий, бежевий, або світло-блакитний (наявність кольорів уточнюйте в менеджера магазину)
Захист від пилу матеріал: бавовна та поліестер
Здатні витримувати вагу до 60 кг

Підписуватися, асортимент постійно поповнюється новим цікавим товаром!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
clikshop
Click Shop
Одеса
10% виконаних замовлень
Був

Схожі товари