Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Столик для ноутбука сніданку складний портативний dyxon розкладний

450 грн
Опис

Ціна вказана за 1 шт.

DYXON Anime 4, це багатофункціональний столик з яскравим аніме-принтом, який відмінно підходить для роботи з ноутбуком, планшетом, книгою, смартфоном, а також можна використовувати в якості зручного столика або підставки, для різних цілей.
Столик DYXON Anime 4, зручно можна використовувати як піднос, столик для сніданку, столик для уроків, ну і звичайно ж як робочий стіл, для роботи за ноутбуком, для перегляду фільмів, читання книг або журналів.
DYXON Anime 4, практично в будь-якому положенні дозволить вам зайняти зручну позицію, а ваші шию та очі захистить від болючої напруги незручних поз.
Столик DYXON Anime 4 має вбудований підсклянник, що дозволяє уникати перекидання склянки або чашки, так само є фіксатор-поглиблення для планшета або смартфона, а бортик, що виступає, надійно зафіксує ноутбук або книгу від падіння.
DYXON Anime 4, оснащений протиковзкими ніжками, які зафіксують положення столу практично на будь-якій поверхні.
Столик DYXON Anime 4, дуже зручний ще й тим, що не займає багато місця, легко і компактно складається до товщини 4см, його можна заховати у шафі, за шафою або під ліжком.
Столики DYXON, найпростіше зручне вирішення складних завдань!
Особливості
Барвисті аніме-принт, Фіксатор для планшета, смартфона.
Отвір-ручка
Складаються ніжки з м'якими захистами
Підсклянник

Dyxon Color 3 — це багатофункціональний столик для ноутбуків, планшетів, книг і смартфонів, зі зручною висувною скринькою, для різних дрібниць.
Столик Dyxon Color 3 зручно можна використовувати як тацю, столик для сніданку, ну й звичайно ж як робочий стіл, для роботи за ноутбуком, для перегляду фільмів, читання книг і журналів.
Dyxon Color 3 практично в будь-якому положенні дасть змогу вам зайняти зручну позицію, а ваші шию й очі захистить від хворобливого напруження незручних поз.
Столик має вбудований підсклянник, що дає змогу уникати перекидання склянки або чашки, так само, є фіксатор-заглиблення для планшета або смартфона, а витичний бортик, надійно зафіксує ноутбук або книгу від падіння.
Dyxon Color 3 обладнаний протиковзними ніжками, які зафіксують положення столу практично на будь-якій поверхні.
Столик Dyxon Color 3 не займає багато місця, легко та компактно складається до товщини 4 см, його легко сховати в шафі, за шафою, під ліжком тощо.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: