Всі категорії
Додати товар

Павер банк портативна батарея power bank borofone на 20000

1250 грн
Опис

Портативна батарея Power Bank Borofone BJ18 Coolmy digital display 20000 mAh - функціональний зовнішній акумулятор з великою місткістю, який стане чудовим вибором для заряджання пристроїв вдома, на природі, під час тривалих ділових поїздок та подорожей. Аксесуар виділяється здатністю одночасно заряджати відразу кілька гаджетів і наявністю вбудованої світлодіодної лампи, що дозволяє використовувати його як ручний ліхтар або настільний світильник. Зручний ремінець забезпечить користувачеві комфорт під час транспортування повербанку, надасть можливість зафіксувати його на зап´ясті, закріпити на поясі чи рюкзаку.
Корпус пристрою реалізований із заокругленими ребрами та приємною на дотик текстурованою поверхнею, виготовлений із міцного ABS пластику та полікарбонату. У верхній частині лицьової панелі аксесуара знаходиться широкий розсіювач лампи, на бічній грані - кнопка управління, а в одному з торців - два USB порти для зарядки гаджетів, роз´єми Type-C і micro-USB, LED дисплей, що зображає рівень заряду.

Доставка
--по всей Украине такими почтовыми службами: Новая почта, Автолюкс, Деливери, Ин-тайм. (на отделение почты или адресная на дом):
--г. Одесса самовывоз с склада или доставка на дом

Оплата:
--наложенным платежом (расчет на почте при получении заказа) или
--предоплата на карту Приват банка.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари