Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Акумуляторна підсвітка для дзеркал картин honwell led picture light з дистанційним керуванням

1173 грн
Опис

Світлодіодні настінні світильники HONWELL LED Picture Light з дистанційним
керуванням, з 12 зміною кольорів, світлодіодна лампа для дисплея 13 дюймів,
обертова світлова головка для малювання, рамка для дартс, портретне мистецтво,
золото

- [Суперячні світлодіоди Wireless Picture Light] — 180 люменів, 16 надяскравих світлодіодів SMD, 4000K теплий білий, зміна 12 кольорів. Кілька режимів освітлення на ваш вибір. (RGB, FLASH, STROBE, FADE, SMOOTH)
- [Світодіодний настінний світильник із поворотною головкою] — Кожну світлову головку можна повертати на 180° вгору або вниз, а світловий важіль можна повертати на 180° вліво або вправо, щоб відрегулювати напрямок освітлення відповідно до всіх необхідними вам напрямами.
- [Таймер автоматичного вимкнення та регульована яскравість освітлення для малювання] — натисніть 1HR, 2HR, 3HR, 4HR на пульті дистанційного керування, щоб встановити таймер. Яскравість усіх режимів можна регулювати від м'якого до високого та від високого до м'якого за допомогою клавіш дистанційного керування (яскравість +, яскість)
- [Бесдротовий перезаряджуваний ліхтар для дартсу] -- З перезарядними вбудованими літієвими батареями 2*3,7 В 2200 мА·год і 19,7-дюймовим кабелем для заряджання Micro-USB. 5-6 годин повного заряджання можуть підтримувати освітлення до 24 годин. Заряджається від будь-яких портів USB, повербанків, зарядного пристрою для ноутбука та комп'ютера (не входить до комплекту).
- [Просте встановлення] — Простота встановлення за допомогою гвинтів, що додаються. Світильник для картин ідеально підходить для освітлення настінних картин, творів мистецтва, зображень голов'я, дзеркал, дартс, портретів, світлин, плакатів, дипломів, книжкових шаф, колекцій, ювелірних прикрас тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize