Всі категорії
Додати товар

Azhien дзеркальний світильник для ванної кімнати led 5 вт 400 лм, ip44 нейтральний...

800 грн -5% 760 грн
Опис

Azhien Дзеркальний світильник для ванної кімнати LED 5 Вт 400 лм, IP44
Нейтральний білий 4000 К 30 см Настінний

Про цей товар

- ❤Надтонкий світлодіодний світильник для дзеркала товщиною 14 мм, довжина 300 мм, нейтральний білий, 4000 К, 230 В, дзеркальний світильник для ванної кімнати. ❤ Трансформатор не потрібний, світильники для дзеркала для ванни Azhien безпосередньо на 220-240 В, нерегульовані, без мерехтіння. Високий індекс кольору 82Ra. М'якого та яскравого світла достатньо, щоб допомогти вам. макіяж, гоління та щоденне миття. Довжина дзеркального світильника: 30 см.
- ❤Практичний дизайн з 3 способами встановлення цієї дзеркальної налобної лампи❤ За допомогою монтажного затиску, що додається, цю дзеркальну лампу можна прикріпити до шафи, закріпити на стіні, а також як кріпильну лампу безпосередньо на дзеркалі (максимальна відстань 6 мм). Завдяки вбудованому світлодіодному модулю, це світлодіодне дзеркало для ванної кімнати можна швидко і легко встановити без необхідності додаткового підключення трансформатора.
- ❤IP44 Водонепроникний рівень 5 Вт, 400 лм Дзеркало для ванної кімнати ❤ Цей дзеркальний світильник виготовлений з нержавіючої сталі + пластику (акрил), із захистом від бризок, а також ступенем захисту класів 2 та 4. Таким чином, світлодіодний світильник для ванної кімнати особливо підходить для використання у ванних кімнатах та інших вологих приміщеннях.
- ❤Яскравий та приємний дзеркальний налобний ліхтар 4000К, широкий спектр застосування. Це дзеркало з яскравістю 4000 Кельвінів та 400 люмен дуже чисте та нейтральне, без жовтизни та синього відтінку. Він ідеально підходить для використання при дуже м'якому освітленні та без темної світлої поверхні. Ідеально підходить для спалень, віталень, ванних кімнат, туалетних столиків, холодильних шаф, гардеробів, офісів та під'їзних шляхів. Навіть твори мистецтва можуть висвітлити цю фотографію стаціонарно встановленими світлодіодами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари