Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний настінний світильник tekstap

1988 грн -30% 1392 грн
Опис

- Настінний світильник із різними режимами освітлення】 Настінний світильник з батарейним живленням можна перемикати між 3 колірними температурами: холодним (5700 К), природним (4000 К) і теплим світлом (2700 К). Холодне світло для роботи за комп'ютером, природне світло для читання й тепле світло для сну та відпочинку! Кожна колірна температура має 3 рівні яскравості (високий-середній-низький). Злегка торкніться невеликого магнітного настінного світильника та виберіть найвідповідніший світильник для вашого повсякденного життя!
- 【Акумуляторний настінний світильник】Світлодіодний настінний світильник обладнаний вбудованим акумулятором ємністю 2000 мА·год, який можна заряджати через зарядний кабель USB-C. Для повного заряджання настінного світильника з акумулятором потрібно лише 3 години, і він може забезпечити м'яке світло до 5 годин за високої яскравості та 20 годин за низької яскравості. Підходить для читання перед сном і освітлення світлин!
- 【Магнітний настінний світильник з обертанням на 360°】Настінний USB-світильник обладнаний вбудованим магнітним присоском, який можна під'єднати до основи магнітної кулі, щоб забезпечити обертання на 360° і діапазон освітлення на 360°! Магнітний настінний світильник також можна від'єднати від основи та використовувати як портативне або аварійне освітлення у разі вимкнення електроенергії!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
На присоску

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?