Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Світлодіодна лампа з датчиком руху hekee 9 вт, вбудований іч-датчик a19 pir 60 вт e27

572 грн
Опис

Світлодіодна лампа з датчиком руху HEKEE 9 Вт, вбудований ІЧ-датчик A19 PIR
60 Вт, еквівалентна яскравій лампі 810 люмен E26 з цоколем теплого білого
світла (2 паковання)

- ▶ # Режим перевірки якості: вдень або вночі він загоряється на 60 секунд. # Це остання модель лампи HEKEE з датчиком руху. У напівпрозорій кришці використовується спеціальний матеріал, висока світлопроникність, рівномірне розсіювання світла, а також надчутлива інтелектуальна технологія подвійного зонда. Коли довкілля яскраве, це не працює взагалі. Коли довкілля темне, він починає працювати. Дуже підходить для сходів, коридору, ванної кімнати, комори, балкона, дверей тощо.
- УСОВЕРШЕННІСТЬВАННА ТЕХНОЛОГІЯ КЕРУВАННЯ ОСВІТЛЕННЯМ — містить лампочки з інтелектуальним датчиком HEKEE з вбудованим датчиком від заходу сонця до світанку. Лампи HEKEE автоматично переходять у режим виявлення, коли темряву становить менш ніж 10 люксів (це відбувається в сутінку або вночі, коли настає тема). Світлодіод HEKEE загоряється під час спрацьовування детектора руху. Удень вона не загориться, позаяк інтенсивність світла збільшується до 10 люксів, що дає змогу заощаджувати електроенергію, продовжує термін експлуатації лампочки.
- Технологія Smart PIR Infrared Thermal Motion: лампа датчика руху HEKEE з інтелектуальною моделлю інфрачервоного індукційного датчика, яка автоматично вмикає світло під час руху людини або тварини в темряві в межах діапазону виявлення. Він вимкнеться приблизно за 30 секунд після виходу із зони. Відстань виявлення становить приблизно 9-20 футів через певну висоту встановлення та інші чинники. Ця лампочка з датчиком руху PIR не працює через скло або будь-яку кришку лампи та має бути встановлена обличчям донизу.
- Інтелектуальна технологія безперервного виявлення руху: світлодіодні лампи датчика руху HEKEE надалі виявляють дії людини в межах діапазону виявлення. Якщо ви неверталися зону, вона буде вмикатися весь час, навіть якщо пройде 30 секунд. 30-секундний зворотний відлік почнеться з вашого останнього руху, тому вам не потрібно турбуватися про те, що лампа ІЧ-датчика руху раптово згасне, коли ви все ще перебуваєте в зоні виявлення.
- ▶Гарантія та повідомлення: Лампи HEKEE E26 з датчиком руху постачаються із сенсорним вимикачем і можуть бути встановлені тільки на звичайний патрон. Не може використовуватися в перемикачах керування звуком і світлом, сенсорних перемикачах людського тіла, сенсорних перемикачах людського тіла, тримачах ламп керування звуком і світлом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize