Всі категорії
Додати товар

Розумна лампа xiaomi philips e27 6.5w 450 лм 9290012800

200 грн
Опис

Світлодіодна розумна лампа Xiaomi Mijia Philips E27 6.5 Вт 450 лм (9290012800)
Світло в нашому житті відіграє велику роль. Відповідне освітлення здатне поставити правильний настрій для всіх членів сім'ї, створити теплу атмосферу за сімейною вечерею або для зустрічі з друзями, допомогти зосередитися на роботі або просто розслабитися. Розумна лампочка Philips інтегрується з усіма пристроями "розумного будинку" для створення єдиної екосистеми.

За допомогою програми Ви зможете легким рухом пальця регулювати яскравість і температуру світла розумною лампочки Philips. Доступний діапазон температури – від 3000К до 5700К, від м'якого світанку до чарівного заходу, Ви можете повторити повний сонячний цикл у себе в кімнаті. Яскравість можна регулювати абсолютно вільно – від темної ночі до білого дня. Холодний або теплий, яскравий або тьмяний – Ви налаштовуєте світ під себе.

Різних інтер'єрів підходить різний тип освітлення для створення унікальної атмосфери. Вам доступно 4 швидких режиму на вибір – яскраве світло, кіно, затишок і нічник, перемикання між ними здійснюється всього одним натисненням. Ви і Ваші гості відчують домашній затишок, очі не будуть втомлюватися від перегляду фільмів, і вночі Ви більше не будете натикатися на меблі. Створіть вдома ідеальну атмосферу і насолоджуйтеся спокоєм і затишком.

Ви можете керувати своєю розумною лампочкою Philips по Wi-Fi, навіть якщо Вас немає вдома. Тепер, коли ви можете керувати всім освітленням будинку зі смартфона, Ви можете не хвилюватися про те, що забули вимкнути будинку світло. Крім того, Ви також можете включити будинку світло, коли будете повертатися з роботи, або якщо поїдете у відпустку. Перед сном Вам тепер не доведеться зайвий раз вставати з ліжка, щоб вимкнути світло, достатньо просто скористатися смартфоном і насолоджуватися спокійним сном.

Розумна лампочка Philips виконана у формі звичної лампи розжарювання, її цоколь відповідає міжнародним стандартам, її діаметр – 60,5 мм, довжина – 109,1 мм. Така лампочка навіть з самого простого патрона зробить розумний пристрій.

В лампочці використовується стандартний цоколь E27, стійкий до впливу високих температур і має тривалий термін служби.

Завдяки якісним матеріалам служить до 10 років

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
redkitten
Ukraine
Супер-продавець
Харків
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари