Всі категорії
Додати товар

2шт розумна лампочка mycket, багатобарвна, світлодіодна wi-fi лампа 2800k-6500k,...

700 грн
Опис

Ціна за упаковку (2 шт)

вогонь mycket
Легкий тип світлодіоди
Особливість Зміна кольору, регулювання яскравості, таймер, музика SYN
потужність 5 ват
Основа лампочки GU10

* * *

Про цей предмет

- ★【Програмне дистанційне керування】Коли ви не вдома, підключіть розумні лампочки G10 до Wi-Fi 2,4 ГГц за допомогою безкоштовного додатка «Smart Life», ви можете контролювати яскравість і колір однієї або групи лампочок. Ним можна дистанційно керувати. Підтримує систему iOS і Android.
- ★【Інтелектуальне голосове керування】Концентратор не потрібен. Керуйте своєю розумною лампочкою G10 за допомогою простого голосу, сумісного з Amazon Alexa, Google Home, Google Assistant і Echo. Тож ви можете керувати світлом голосом
- ★【Функція інтелектуального таймера】Інтелектуальну лампу G10 можна налаштувати на вмикання та вимикання в певний час. Він може автоматично вимикати світло, коли ви лягаєте спати ввечері, і вмикати світло, коли ви прокидаєтеся вранці, як будильник, який будить вас із кольором і яскравістю, які ви бажаєте.
- ★【16 мільйонів RGB і 8 сцен】 Можна вибрати різні кольори (холодний, теплий, 16 мільйонів RGB) і різні режими освітлення (ніч, ігри, вечірки, дозвілля, солодкий, веселка, блиск, красивий) і яскравість світла. можна регулювати від 0% до 100%. Інтелектуальна лампа G10 ідеально підходить для використання в різних сценах, таких як вітальня, спальня, офіс, ресторан, кафе, бар тощо.
- ★【Музика з можливістю затемнення та груповим керуванням】 Завдяки новітній технології синхронізації музики просто відкрийте програму та натисніть розділ «Музика». Ці розумні лампочки можуть змінювати колірні тони в такт вашої музики та перетворювати вашу кімнату на яскраву барвисту атмосферу. У програмі Smart Life ви можете окремо керувати лампочкою WLAN/Alexa або створювати різні групи, щоб керувати освітленням у вашому домі з будь-якого місця.

* * *

Опис продукту

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари