Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна лампа bomcosy з датчиком руху pir b22, байонет, 13 вт, холодний білий, 6000 к

616 грн
Опис

- ВСТРОЕННЫЙ SMART PIR-ДАТЧИК】Ця світлодіодна лампа обладнана інфрачервоним датчиком руху PIR. коли датчик детектора спрацьовує від об'єкта, що рухається в його полі зору, особливо від тепліших об'єктів, як-от люди, тварини та автомобілі, він автоматично вмикає світло та вимикає світло через 30 секунд, якщо він не продовжує відчувати рух
- 【ШИРОКА ПОЛЯ ОБЕРІГАННЯ】Ця інтелектуальна світлодіодна лампа з датчиком руху має широке поле огляду до 120 градусів і діапазон відстаней до 16-23 футів.
- 【Просте встановлення】Стандартна основа B22, легко встановлюється в гніздо B22. Будь ласка, зверніться до зображення продукту зліва для правильного встановлення.
- 【Енергозбереження】Використання високоякісного світлодіода потужністю 13 Вт як джерело світла. Ця лампочка автоматично вимкнеться, якщо не виявить інфрачервоного руху, це заощадить багато електроенергії. Енергозбереження, захист довкілля та термін експлуатації 30 000 годин.
- 【Ідеальне застосування для】гаража, передпокою, крильця, патіо, робочої кімнати, сходи, склада, коридору, підвалу, доріжки, підземного переходу, паркінги.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари