Всі категорії
Додати товар

Гірлянда 10м різнокольорова від usb з пультом

450 грн
Опис

Гірлянда 10 м різнокольорова від USB з пультом

Для освітлення, коли в будинку зникло світло, потрібні автономні джерела. Ліхтарик на батарейках швидко розрядиться. Щоб не залишитись у темряві, використовується гірлянда дріт від usb. Підключіть «новорічну ілюмінацію» до повербанку або портативного гаджета і гарантовано тривале свічення!

Чим гарна гірлянда дріт led від usb 10 м

Економні світлодіоди. Елементи свічення не нагріваються, для їх роботи необхідно мінімум енергії.
Мідна проводка. Довговічна, інертна до перепадів температури та інших факторів. Гірлянда, що опинилася на вулиці взимку, дріт led від usb 10 м працюватиме також злагоджено, як і в теплій квартирі.

Пульт керування

Десятиметрова гірлянда дріт usb з пультом – кнопки вмикання та вимикання вгорі, установки яскравості свічення – внизу. Пристрій підтримує 8 режимів: постійне світло, приглушене, мерехтливе та ін. Підберіть варіант, який найбільше відповідає вашому сценарію. Можливо, це буде гірлянда дріт світлодіодний від usb для освітлення книжкової полиці, вуличного стелажу з квітами. А, може, підсвічування у наметі, кемпінгу, альтанці.

Для новорічного деревця, або як освітлення кімнати з вимкненим світлом – світлодіодна гірлянда дріт від USB 10 м – оптимальний варіант.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари