Всі категорії
Додати товар

Світлодіодне освітлення hiboitec 60 led для ящика, гардеробу, кухні, передпокою

800 грн
Опис

Про цей предмет

- 【Покращений датчик руху на 60 світлодіодів】Наше освітлення під шафою має нову конструкцію з 60 світлодіодів на лампу з яскравістю до 350 люмен, яскравіше, але не сліпуче. 3 дизайни з регулюванням колірної температури та дизайн з регулюванням яскравості є нашими ексклюзивними функціями. Завдяки акумуляторній батареї ємністю 2500 мАг і функціям датчика руху та ночі він є енергозберігаючим і екологічно чистим. Це ідеальний вибір для домашнього освітлення.
- 【Колірна температура регулюється, яскравість регулюється】 Ці світильники для гардеробних мають три колірні температури: тепле світло (2800-3000 К), природне світло (4000-4500 К) і біле світло (6000-6500 К). Купуйте один і насолоджуйтеся трьома різними кольорами світла. Регульована яскравість -- ще одна ексклюзивна нова функція, яка підтримує плавне затемнення від 10% до 100%. Ви можете вибрати різні колірні температури та яскравість відповідно до сцени.
- 【Надійний інфрачервоний датчик, багатофункціональний режим】Нічник із датчиком руху має 3 режими роботи: завжди ввімкнено, вимкнено та режим датчика (режим G). У режимі G цей бездротовий лічильник автоматично вмикається, коли буде виявлено рух людини в межах 10 футів у темному середовищі, і автоматично вимкнеться через 20 секунд, якщо руху не буде виявлено. Бездротовий дизайн робить світло більш гнучким і застосовним.
- 【Акумуляторна батарея, більша ємність】Вбудована акумуляторна батарея великої ємності на 2500 мАг, має більшу ємність, ніж інші світлодіодні панелі, швидко заряджається через USB. Після повної зарядки ці підсвітки для кухні працюють до 5 годин у включеному режимі та 1-2 місяці в режимі датчика руху. Більше не потрібні батареї AAA. Збережіть енергію та збережіть більше грошей!
- 【Просте встановлення, широке застосування】 Цей світлодіодний ліхтар для корпусу з датчиком руху має вбудований магніт, який можна легко приклеїти до будь-якої залізної поверхні. Він також поставляється з липкими стрічками та магнітними аркушами, які гарантують, що його можна приклеїти до будь-якої не залізної поверхні. Магнітна конструкція дозволяє легко знімати світлодіодну панель для заряджання або зміни положення, ідеально підходить для спалень, кабінетів, майстерень, підвалів, гаражів, коридорів, сходових кліток тощо.

* * *

Що в коробці

- 1 x Світильники для шафи з датчиком руху
- 1 x клейка стрічка
- 1 х залізний лист
- 1 x USB кабель
- 1 х посібник користувача

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?