Всі категорії
Додати товар

Люстра завдовжки "золота гілка", зі скляними підвісами l1200

17136 грн -23% 13360 грн
Опис

Декоративні смаки минулого та спокійна атмосфера світу уповільнених ритмів життя наших предків вносять в інтер'єри світильники, у композиціях яких проглядаються поєднання сучасних неординарних рішень дизайнера та елементи старовини.

Саме такий світильник від виробника Poman, виготовлений як довга одиночна гілка з невеликими молодими відростками, що рідко покривають її периметр. З його тонких гілочк звисають великі скляні підвіси, що доповнюють це дизайнерське рішення оригінальністю.


Вся гілочка зі скляними прикрасами схожа на невеликий багаття, де скляні прикраси — це язики полум'я, що спалахують новими яскравими барвами, коли люстра світиться. Радісно грають усі кольори веселки в підвісках люстри, роблячи це величне полум'я ще яскравішим і дивовижнішим. А золотий колір надає люстрі ще більшої яскравості, немов підливаючи олію у вогонь. Своїм зовнішнім виглядом цей світильник серії 4646 виробника Poman викликає захоплення й зачаровує дихання. Завдяки цьому він може бути використаний у вітальні, робочому кабінеті, спальні та навіть у холі великого готелю або в готельному номері.

У серії є також круглі люстри діаметром 80 і 100 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари