Всі категорії
Додати товар

Абажур макраме (люстра, бра, світильник, ручна робота)

2850 грн
Опис

Абажур макраме (люстра, бра, світильник, ручна робота)

Така деталь є невідʼємною частиною будь-якого інтерʼєру. Відмінно підійде для дому, квартири, закладу харчування або відпочинку. Абажур в техніці макраме створить додатковий затишок та зможе притягнути увагу кожного, хто побачить це стильне інтерʼєрне рішення. А не помітити, між іншим, буде абсолютно неможливо.

Саме тому пропонуємо виконати на замовлення абажур макраме під параметри, що будуть необхідні саме для вас.

Вартість такого абажура стартує від 2850 грн в залежності від необхідного розміру та складності. Також індивідуально можемо обговорити ціну на вироби при замовленні кількох одиниць в одному стилі.

Розмір - на ваш вибір, знайдемо співпрацю з майстрами, що створять каркас для вашої люстри. Діаметр може бути від 20 до 130 см.

За замовчуванням використовуємо натуральні матеріали для плетіння (100% бавовна). Якщо потрібні додаткові кольори або блиск, то можна створити щось з синтетичних або трикотажних шнурів.

Додатково можна використовувати деревʼяну або металеву фурнітуру таку, як намистини, накінечники або інші деталі, що допоможуть утворити єдину композицію з вашим інтерʼєром.

Дизайн абажура обговорюється індивідуально. Можемо запропонувати варіанти згідно ваших побажань або відтворити ідею за вашим референсом.

Термін виконання замовлення 8-16 днів. Якщо потрібно до певної дати, зможемо обговорити індивідуально.

🌿 Для уточнення додаткових запитань або для оформлення вашого замовлення, чекаємо на вас в особисті повідомлення або в інст knottycult 🌿

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?