Всі категорії
Додати товар

Настільний світильник lesko j014c світлодіодна лампа-нічник для кімнати

3636 грн
Опис

Світлодіодний світильник Lesko — вишуканість в кожній деталі
Якщо ви хочете придбати не просто світлодіодний нічник, але і стильний елемент інтер'єру — LED-світильник Lesko J014C ідеальний варіант. Він виконаний в мінімалістичному стилі без зайвих деталей. Завдяки нейтральній колірній гамі і геометричній формі він відмінно впишеться в будь-який сучасний інтер'єр.

Переваги моделі:

Головна перевага — економічність. Світлодіодні лампи споживають мінімум електроенергії, тому це ідеальний варіант для каганця. При необхідності світло можна залишити на всю ніч.
У комплекті йде світлодіодна лампочка. Тривалість її роботи становить 30000 годин, а це близько трьох років безперервної експлуатації.
Каркас виконаний з міцного металу, стійкого до негативних впливів зовнішнього середовища. На світлодіодному світильнику не з'явиться корозія і він не змінить свій колір навіть через багато років використання. Три опори забезпечують надійність і стійкість всієї конструкції.
Плафон виготовлений з матового скла, що добре розсіює світло, роблячи освітлення м'яким і приємним.
Светодиодный светильник пожаробезопасен — его детали не нагреваются, поэтому возможность внезапного возгорания из-за перегрева исключена.
Технические характеристики:

стандартный цоколь E27;
питание от сети с напряжением 220-240 В;
кнопка управления расположена на шнуре.
Светодиодная лампа Lesko J014C станет стильным элементом в гостиной, спальне или кабинете.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mishamako
Shoes
Київ
31% виконаних замовлень
Був

Схожі товари