Всі категорії
Додати товар

Б/в світлодіодна настільна лампа lepro

836 грн
Опис

Настільна лампа, світлодіодна настільна лампа Lepro з регульованою яскравістю,
приліжкова лампа 655LM 3 кольори і 5 рівнів яскравості, Лампа денного світла
для захисту очей, Настільна лампа, настільна лампа для дітей, Офісна, Біла

- Регульовані рівні яскравості і кольору: ця настільна світлодіодна лампа 655lm має 3 кольори (3000K-6500K) і 5 режимів освітлення, щоб задовольнити потреби різних людей в освітленні в різних областях, таких як робота, читання, навчання дітей. Доступно тільки з власним управлінням регулюванням яскравості Lepro.
- Захист очей: завдяки використанню 96 світлодіодів і непрозорою дифузійної Кришки для ПК ця настільна лампа випромінює м'яке світло без відблисків і мерехтіння, тому ваші очі не будуть надмірно сухими і втомленими навіть при тривалому використанні.
- Сенсорне управління і регулювання: сенсорні елементи управління чутливі і прості у використанні, а головку і важіль можна відрегулювати під оптимальним кутом для використання.
- Функція пам'яті і таймера: ця лампа денного світла автоматично приймає останню настройку при повторному включенні і може бути відключена за часом.
- Безпечний та екологічнийці настільні лампи працюють при напрузі 12 В і на 75 енергоефективніші, ніж звичайні лампи розжарювання тієї ж яскравості, не містять важких металів та УФ-випромінювання, безпечні та стабільні при низькому рівні нагріву.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?