Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сенсорний світильник vhg grl12 з регульованою яскравістю і rgb-підсвіткою, bluetooth,...

1870 грн
Опис

- Багатофункціональність: Bluetooth-динамік + сенсорне регулювання режимів + гучний звук, ви можете вільно перемикати ці функції відповідно до ваших потреб, просто натиснувши на кнопку.
- Акумулятор: літієвий акумулятор ємністю 2000 мА·год, можна заряджати через USB-кабель і підтримує відтворення музики під час заряджання через USB, обладнаний передовою технологією Bluetooth 4.2 для пристроїв, як-от iOS і Android.

- Світлодіодне світло: відрегулюйте освітлення, торкнувшись сітки вгорі, вона має 3 рівні яскравості теплого світла, змініть яскравість, яка вам потрібна, торканням. Нажмите на верхню частину впродовж 3 секунд, щоб змінити колір.
- Час роботи: максимальну яскравість можна використовувати впродовж 8 годин, середню яскравість — 12 годин, а низьку — 16 год. Його можна заряджати через USB-кабель з часом заряджання 3-4 години. Він також підтримує підсвітку під час заряджання через USB.
- Ця атмосферна настільна лампа підходить для різних випадків, має інтимний теплий білий світло, м'яке та зручне, її можна використовувати як невелику настільну лампу, невелику нічну лампу, нічне годування матері та дитини з предметами першої потреби для сну. Режим кольорового освітлення також підходить для кімнат, ресторанів, кафе чи місць відпочинку. З 7 барвистими вогнями, яскравими та , що вільно змінюються, щоб зробити ВАС щасливими.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?