Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Приліжкова лампа з функцією заряджання, інтелектуальна світлодіодна настільна лампа,...

1366 грн
Опис

Приліжкова лампа з функцією заряджання, інтелектуальна світлодіодна
настільна лампа, нічник USB із регулюванням яскравості, сенсорна лампа,
креативна настільна лампа бездротового заряджання, плаваючі прикраси,
подарунковий декор

- 💖 Оновлена ​​інтелектуальна світлодіодна настільна лампа: цей антигравітаційний нічник із 84 намистинками має новий дизайн і новий процес виробництва. Постійна інтенсивність при тривалому натисканні, світло дуже м'яке і не шкодить очам. Він також має функцію бездротової зарядки мобільних телефонів і підтримує швидку зарядку 10 Вт, що дуже зручно.
- 💡 Сенсорне ввімкнення/вимкнення світла: розумна настільна лампа має сенсорний регулятор яскравості. Просто натисніть і злегка утримуйте, щоб постійно регулювати світло. Натисніть один раз, щоб увімкнути переднє світло. Натисніть двічі, щоб увімкнути фонове освітлення. Натисніть тричі, щоб увімкнути його. Натисніть чотири клацання на індикаторі передніх і задніх ліхтарів. Ви можете вибрати потрібний режим освітлення, дуже простий у використанні.
- 💎Знімна настільна лампа з функцією бездротового заряджання: ця нічна лампа має знімну функцію бездротового заряджання. Ви можете заряджати свій мобільний телефон будь-коли та будь-де. Оснащений інтерфейсом входу/виходу USB, можна також заряджати інші невеликі пристрої, які потрібно заряджати через USB.
- ✨ ПРИЛІЖНИК З КРЕАТИВНИМ ОРНАМЕНТОМ: Креативний нічник -- це не лише комбінація бездротового зарядного пристрою та світлодіодного нічника, але також може використовуватися як творча прикраса. Завдяки хорошій вантажопідйомності ви можете прикріпити легкі прикраси та чудово прикрасити вашу спальню, письмовий стіл.
- 💖Ідеальна прикраса та подарунок Світло для настрою може допомогти вам створити будь-яку атмосферу, яку ви хочете, ідеально підходить для ліжка, спальні, вітальні, дому, офісу, ідеальний подарунок на день народження, Різдво, Новий рік, День подяки тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize