Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Настільна led лампа

400 грн
Опис

Виробник: Latec
Тип лампи: LED
Тип цоколя: Немає цоколя
Тип: Настільні лампи

Специфікація
Номер моделі: HL-TJ8010A-2
Колір: срібло
Потужність: 8 ~ 12 Вт
Світловий потік: 800 ~ 900 люмен
Робоча напруга: 5 В 2А (підходить для пристрою з портом USB, наприклад, зарядним пристроєм для телефону/ПК/блоком живлення, не в комплекті)
кількість СІД чіп: 24LEDs
LED Тип чіпа: SMD5730 супер яскравий великий розмір 50 ~ 55 люменів на чіп LED
Матеріал корпусу: Алюмінієвий сплав
Режим 3 СІД колір: теплий білий 2700K, натуральний білий 5000K, Денне світло білий 6000K
довжина кабелю USB: 59 "
Розмір головки лампи: Діаметр 90 мм * Висота 10 мм
Довжина гусячої шиї: 39 см/15,3 дюйма (повністю висунута)
Розмір затиску: Довжина 11,5 см * Ширина 7,3 см

【3 режими освітлення та 10 рівнів яскравості та функція пам'яті】 Натискаючи кнопки на перемикачі, ви можете змінити 3 режими освітлення (теплий білий/природний білий/білий денний світло) та відрегулювати яскравість 10 рівнів. кнопка живлення, світло негайно вимкнеться, повторно натисніть кнопку живлення, світло увімкне режим останнього освітлення! витягніть штепсельну вилку та підключіть знову, а потім натисніть кнопку живлення, світло увімкнеться у режимі теплого білого освітлення, що випаровує воду!

Інтелектуальний режим затримки 60 -х років】 Коли світло горить і утримуйте натиснутою кнопку живлення протягом 3 секунд, світло активує режим затримки, і світло автоматично вимкнеться із затримкою 60 секунд, що є відмінним дизайном для світла для читання в спальні, якщо ви читаєте стіл знаходиться недалеко від вашого ліжка.

Високоякісний алюмінієвий сплав і міцний затискач】 Наша лампа для читання виготовлена з високоякісного алюмінієвого сплаву (НЕ дешевих пластиків) для забезпечення кращого розсіювання тепла і не нагрівається під час роботи, високоякісний матеріал завжди зробить наше світлодіодне світло більш тривалий термін служби, міцний металевий затиск відкривається до 2,4 дюйма, а з нековзними накладками можна ідеально використовувати з музичними підставками, піаніно, офісними столами, комп'ютерними столами та узголів'ями.

【Гнучка гусяча шийка та USB До лампи входив кабель із USB -кабелем довжиною 1,5 м. Її можна живити від будь -якого USB -пристрою (не входить у комплект), наприклад від зарядного пристрою USB, ПК/ноутбука/телефону.

Protection Захист очей, енергозбереження та екологічність】 Світлова головка, покрита молочно-білим розсіювачем, забезпечує рівномірне подавання світла без сліпучих, мерехтінь, відблисків. Це не зробить втомлених очей навіть довго перебуваючи на світлі. і світло коштує лише 20% енергії, як це робить лампа розжарювання при тій же яскравості.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
andriy1360813
andriy1360813
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Була