Всі категорії
Додати товар

Лава лампа 42 см жовта 34176а

882 грн
Опис

Парафінова лампа була актуальна як у 60-ті, 70-ті роки так і сьогодні. Предмети футуристичного декору знову входять у моду і лава лампа чудово вписується в такий інтер'єр.

Хома лампи не змінювалася з часів її створення, коли Едвард Крейвен Волкер в 1963 запатентував її основні елементи. Сріблястий, металевий постамент і конус-верхівка створюють відчуття повноти завершеності композиції, а кольорові бульбашки, що плавно переливаються, в блакитній рідині гіпнотизують своєю простотою і пишнотою. Це психоделічно-чарівне і в той же час релаксуюче, м'яке свічення додасть тепло будь-якому приміщенню, офісу, кімнаті, спальні або будь-якого іншого місця.


Як працює лава лампа: "Лава" це кольоровий парафін спеціального складу. При нагріванні знизу лампочкою, парафін починає розширюватися, нагрівшись він стає менш щільним ніж рідина в якій він знаходиться і це змушує його підніматися. Коли він добирається до вершини судини парафін починає остигати і тоне, цикл повторюється. Для розігріву парафіну знадобиться близько години, постійно тримати увімкнену лампу не можна. Прийнятний час роботи - 6-8 годин на добу. Нагрівальні елементи лампи можуть бути досить гарячими, не настільки, щоб завдати шкоди людині, але бажано тримати лампу в безпечному для дітей місці.



Технічні характеристики

Висота, см 42
Діаметр, см 5.2
Матеріал підставки Алюміній
Матеріал колби Скло
Потужність лампи, Вт 25

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий

Схожі товари