Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Уникальная настольная лампа woobi l12

3000 грн
Опис

Настільна лампа Woobi L12 для тих, хто цінує виріб ручної роботи. Хоча це настільна лампа ручної роботи нікого не залишить байдужим. Адже лампа дуже стильна і при цьому екологічно чиста. Насамперед, хочемо відзначити, що вся лампа зроблена з дерева. А також пофарбована екологічно чистими фарбами на водній основі. Настільна лампа Woobi L12 складається з кількох частин: плафона, стійки та підставки. Плафон зробили з дерев'яних намистин. А для підставки використовували дерев'яні панно, а також намистини.

При цьому. самі намистини дерев'яні та виготовлені з різних порід дерева. Намистини добре відшліфували перш ніж пофарбувати. Потім покрили екологічно чистим лаком. В результаті отримали екологічно чисту настільну лампу виняткової краси. Як ви можете побачити на фото, настільна лампа Woobi L12 виглядає дуже привабливо. Більше того, у реальному житті вона ще цікавіша.

На плафон встановили патрон Е 27. Плафон можна опускати та піднімати. Що дозволяє виставити потрібний кут світла.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Висота настільної лампи близько 50 см.
Квадратна підставка 16 х 16 см, висота 5 см
Довжина шнура із вимикачем 180 см.
Вага близько 1,4 кг
Патрон E27
Використовується світлодіодна лампа 4-6 Вт (40-60 Вт), 50\60 Гц, 220-240 В (лампа в комплект не входить).
Лампа має бути куплена за місцем проживання, щоб мати гарантійне обслуговування.

Дерев'яна настільна лампа WOOBI L12 МАЄ НАСТУПНІ ОСОБЛИВОСТІ
Оскільки, кожну настільну лампу робимо вручну, всі вони мають неповторний індивідуальний вигляд. Тому можуть бути дрібні відмінності, які підкреслюють індивідуальність кожної настільної лампи. Також може змінюватися тональність забарвлення. Це залежить від того, наскільки вбирається фарба та лак тими чи іншими намистинами. При цьому, колір залишається тим самим. Тож просимо це врахувати. Хоча, треба зауважити, це не мінус, а скоріше плюс. Оскільки це так само надає кожному світильнику свій неповторний і індивідуальний вигляд. У чому і цінність ручної роботи.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево
Тип: Настільні лампи
Стиль: Лофт

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lisov...
lisovskaya.olga
Житомир
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?