Всі категорії
Додати товар

Акумуляторна кольорова настільна лампа keepoo 3000 k + rgb,

880 грн
Опис

Пошкоджена заводська коробка
МАЄ ПОШКОДЖЕННЯ ЗАВОДСЬКА КОРОБКА

Про цей товар

- ⭐ У разі тафел-лампи Keepoo тафел-лампа має бути виготовлена з алюмінію, дверцята тафел-лампи мають бути draadloos. Найкраще використовувати настільну лампу з 21 світлодіодної лампи й 9 ламп RGB з великою кількістю ламп (24 лампи та 6 ламп). Тримач RGB-квітка на тафелярній лампі можна поставити поруч із дверима, де розташована постільна білизна, на лампі та на стіні.
- Заміна батареї на окремій станції: світлодіодна лампа з акумулятором, заряджена на літій-іонну батарею, має бути розряджена впродовж 8-24 годин, поки вона не спрацює (у разі потреби). Вітгеруст склав контактну станцію, платформу, лампу, що горить на основі гружного вантажу, і дуже комфортним.
- 💦 Конструкція водяного світильника IP54: вулична підлогова лампа має водяний світильник IP54 і може працювати в нормальному режимі. Ідеальний варіант для пікніків у кемпінгу в будь-яку пору року та на природі з друзями.
- 💡 Використання на відкритому повітрі та в приміщенні: Keepoo draadloze tafelllamp зі Стевігом Зваарцепунтом, довгими рівнями, роботою в робочій камері, кантурі, барі, кафе. Створювати гарну та простору зону, що ідеально підходить для оформлення вашої кімнати, тераси, дитячої камери, робочої камери або слаап-камери.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари