Всі категорії
Додати товар

Нічна лампа з бездротовою зарядкою

799 грн
Опис

Нічник з бездротовою зарядкою Anti-Gravity Wireless 10W - це стильне та функціональне освітлення, яке поєднує в собі зручність та ефективність. Це дозволяє легко висвітлювати робочу або навчальну зону, а також заряджати мобільні пристрої в одному місці.
ФУНКЦІЯ ДЕКОРУ: Пристрій має незвичайний сучасний дизайн з цікавим візуальним ефектом "антигравітаційної левітації", який досягається за допомогою малопомітного кріплення між двома основними частинами корпусу. Верхню платформу можна використовувати як підставку для інших предметів, рекомендоване навантаження до 1 кг.
ФУНКЦІЯ НІЧНИКА: Колірна температура: нейтральне денне світло (3900к). Нічник має сенсорну кнопку вмикання/вимикання та 3-позиційне регулювання інтенсивності світла: мінімальне, стандартне, яскраве. У нічнику вбудовані 84 світлодіоди з номінальним терміном служби 50000 годин, потужністю світла 4 Вт, 350 люменів.
ФУНКЦІЯ ЗАРЯДНОЇ СТАНЦІЇ: Бездротова зарядка - 5 Вт/7,5 Вт/10 Вт (пристрій сам визначить і встановить максимальну допустиму потужність для конкретної моделі телефону). Додатково має 2 виходи USB-A (5V1A) для зарядки додаткових пристроїв через USB або підключення малопотужних USB-пристроїв (наприклад, вентиляторів, ламп для читання, підігрівачів кухлів тощо). Вхід для живлення нічника - USB-C.
ПРИМІТКА! Бездротова зарядка заряджається за допомогою гумових, силіконових та пластикових чохлів товщиною не більше 5 мм. Магнітні та металеві насадки, карти та товсті чохли заважають заряджанню.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?