Всі категорії
Додати товар

Нічний світильник із датчиком руху, на батарейках, комплект із 2 світлодіодних...

549 грн
Опис

Про цей товар

- Ідеальне освітлення: цей нічник із датчиком руху, що працює від батарейок, випромінює природне біле світло температурою 4000 К, створює теплу атмосферу, а також захищає очі, супроводжує вас і вказує напрямок у темряві.
- 3 режими освітлення: з датчиком руху та датчиком освітленості, в автоматичному режимі цей світлодіодний нічник виявляє вночі в межах 3 м/120° кадру та вмикається автоматично. Якщо світлодіодний нічник не виявляє рух, він автоматично вимикається за 30 секунд. Ви також можете настроїти вмикання/вимикання, коли вам потрібно увімкнути або вимкнути світлодіодний нічник весь час.
- Безпечний, екологічний і економічний: цей світлодіодний нічник для дітей живиться від 1 батарейки АА (не входить до комплекту), потужність становить 0,4 Вт, а термін експлуатації може досягати 80 000 годин. Світлодіодний нічник автоматично виготовлений зі спеціального вогнестійкого матеріалу ПК, він стійкий до високих температур, довговічний і безпечний.
- Різноманітне застосування: це самоклейна лампа для шафи, яка чудово підходить для гардеробів, ванних кімнат, передпокою, дитячих кімнат, карастів і домашніх наметів, а також забезпечує гарну продуктивність і приносить просте щастя у вашу життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?