Всі категорії
Додати товар

Ліхтар лампа

435 грн

розпродаж до 12 Травень

305 грн
Опис

Ліхтар кемпінговий світлодіодний, із сонячною панеллю.
Кемпінговий ліхтар відмінно підійде для туристичних походів та використання в побуті. Виріб обладнаний спеціальним акумулятором, а також LED-лампочками. Завдяки використанню цієї технології вдається заощаджувати заряд батареї, і переносний ліхтар може світити довше, ніж аналогічні вироби з іншими лампочками.

Особливістю цього ліхтаря є сонячна батарея, що дозволяє відновлювати заряд акумулятора у світлий час доби. Отже, цей варіант автономного висвітлення буде корисним при тривалих походах.

Заряджати ліхтар можна за допомогою невеликого шнура, що є в комплекті. Гніздо під зарядку розташоване поруч зі спеціальним світлодіодом, він загоряється при підключенні ліхтарика до мережі.
Сонячна панель розташована на верхній частині переносного світильника. Тому досить поставити його на добре освітленому місці у світлу пору доби. І поступово ліхтар заряджатиметься

Особливості:

Має доладний корпус, завдяки чому лампа захищена від зовнішніх пошкоджень.
Повна зарядка від сонячних променів за 8 годин,
6 яскравих світлодіодів,
Наявність USB входу для заряджання мобільних телефонів, смартфонів та інших гаджетів (кабель у комплект не входить),
Можливість використання його як кемпінговий ліхтар з освітленням 360 градусів навколо себе.
Завдяки наявності сонячної батареї, ліхтар завжди можна підзарядити в польових умовах. Тому він незамінний для туристів, рибалок, мисливців та людей, які люблять активний відпочинок вдало від цивілізації.
Відправка щодня
Відправляю УП та НП

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nadin5441
nadin5441
Супер-продавець
Львів
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари