Всі категорії
Додати товар

Стильний ліхтар-факел настінний із датчиком руху

700 грн -10% 630 грн
Опис

Чому саме цей ліхтар?

Тумбочка, шафи або прикраса в будь-якому місці для створення виняткового образу. Можна швидко від'єднати від основи та носити на долоні. Наш Ліхтарик-факел, виготовлений із першокласних матеріалів,  може похвалитися зовнішнім виглядом із справжнього дерева та корпусом із матового скла. Може прилипати до будь-якої магнітної поверхні. Його магнітна функція легко прикріплюється до різних поверхонь, включаючи дзеркала та холодильники, забезпечуючи зручність у будь-якому місці.

Про ліхтар

Це стильний і сучасний компактний об'єкт. Його можна розташувати абсолютно в будь-якому місці за вашим бажанням. Стійка клейка, дерев'яна основа може бути прикріплена до більшості поверхонь, а завдяки майстерно захованому всередині магніту світлову дубинку можна легко розташувати, зняти та навіть використовувати як зручний переносний ліхтар. Ви можете перезаряджати його в разі потреби та просто помістити назад на намагнічену основу.

Використання

Освітіть похмурий коридор, сходи, шафу або навіть використовуйте його як приліжковий світильник без потреби складного проведення. Також має 
вбудований датчик руху, який допомагає економити ще більше енергії. Тому, коли темно, він автоматично загоряється в момент виявлення будь-якого руху. Або, якщо хочете, ви можете залишити його увімкненим і вимкнути, коли будете готові.

Характеристика

Матеріал: натуральне дерево, акрил, електронні компоненти;
Вхід: micro USB;
Режими: постійне світіння, спрацьовування від руху;
Ємність акумулятора: літієва батарея 500 мА·год;
Вага: 170 г;
Комплектація: світильник, магнітне кріплення, зарядний USB кабель

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?