Всі категорії
Додати товар

Нічник півмісяць настільна лампа золотий 3 режими з кристалами акумуляторний від usb

375 грн
Опис

Опис
Нічник півмісяць Настільна лампа Золотий 3 режими з Кристалими Акумуляторний від USB

Кришталева лампа виготовлена з прозорого акрилового матеріалу, який кріпиться і складно ушкоджується. Сучасний розкішний світильник.

Настільна лампа, приліжкова сенсорна світлодіодна лампа прикрасить ваш інтер'єр, ресторан або кафе, ідеальний подарунок на рідним і близьким. Витончена форма світильника нічника імітує кришталь і створює неповторне гарне світіння. Сенсорна настільна лампа виготовлена з акрилу з елементами металу

Стильний декоративний світильник у формі кристала має три різні змінні кольори:

холодний;
теплий;
смішаний;
Прекрасний дизайн створює романтичну розслаблювальну та приємну атмосферу для вас і стане чудовим доповненням у Вашому домі, тому що він створює відчуття комфорту та затишку.
Створює сприятливу атмосферу в будь-якій кімнаті, тішитиме як дорослого, так і дитину. Декоративну настільну лампу можна підібрати до будь-якого стилю та кольору оформлення.
Широкий спектр застосування: лампи дуже підходять для барів, ресторанів, готелів, спалень, обідніх столів, журнальних столиків, віталень, кухонь і будь-яких куточків будинку як декоративна настільна лампа.
Настільна лампа має вбудований акумулятор, один заряд якого може освітлювати впродовж 12 годин, що робить його багатофункціональним.
Вам не доведеться думати, як розмістити дріт на столі або де знайти джерело живлення на романтичній вечері під зірками.

Переваги цих світильників:

чудово доповнять Ваш інтер'єр у квартирі або будинку;
стане чудовим подарунком;
може освітлювати кімнату як ввечері, так і вдень;
практичний і не займає багато місця;
Для вітальні
Для кабінету
Для спальні

Лампу можна заряджати через USB-порт, що дає змогу він дуже практичний і простий у використанні. Опція з регулюванням яскравості дає змогу регулювати інтенсивність світла відповідно до ваших потреб.

Завдяки елегантному дизайну та можливості регулювання інтенсивності світла настільна лампа із сенсорним керуванням є не тільки практичним інструментом, але й декоративний елемент інтер'єру, який додасть приміщенню характеру й атмосфери.

Характеристики:

Напруга: 3.7 В
Джерело світла: Лампи Світлодіод
Матеріал корпусу: Пластик
Тип батареї: Літій-металічний
Джерело живлення: Змінний струм (AC)
Потужність: 0-5 Вт
Тип: Сенсорний
Форма: Місяць
Тип виробу: Нічник

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари