Всі категорії
Додати товар

2шт білі sanlumia 2 x світлодіодний пожежний номінальний світильник може gu10 втоплена...

265 грн -4% 257 грн
Опис

2шт білі sanlumia 2 X Світлодіодний пожежний номінальний світильник може GU10
Втоплена стеля Твіст & Замок змінний світильник IP20 Атласний нікель Бренд
sanlumia
Колір Сатиннікель
Матеріал Легована сталь, нікель
Стиль Сучасний
форма світильника Утоплений

* * *

Про цей пункт

- Вміщує всі галогенні лампи GU10, світлодіодні та CFL стандартного розміру. Вироби з литої сталі з круглим дизайном, створюють сучасний вигляд на вашій кухні,пральні та вітальні. Майте на увазі, що лампочки GU10 в комплект не входять.
- Модернізовані світильники з більш міцними пружинами для безпроблемної установки. Кабелі заземлені і подвійна ізоляція до класу 2.
- Світильники Sanlumia використовують унікальну петлю в/петлю без гвинтової клемної колодки, щоб забезпечити швидку та ефективну установку. Змінна рамка повороту та блокування в Chrome, Satin Nicker, White або Golden Rose, дизайн twist and lock, дозволяє просто змінити світлодіодну лампочку, а також зробити косметичний ремонт стелі. (Один колір рамки на пачку)
- Перевіряється протягом 30-60-90 хвилин вогнестійкості перекриттів вогнестійкості; відповідати частині B Регламенту пожежної безпеки та Будівельним правилам Великобританії BS476, частина 21 & 22: 1997.
- Ми з гордістю стоїмо за продуктами, включаючи надійні гарантії на всю нашу продукцію. Sanlumia 12-місячна необмежена гарантія означає, що ми забезпечимо вас. Дякуємо за довіру до нас, і, будь ласка, не соромтеся поговорити з нами за адресою Зв'язатися з продавцем на сторінці замовлення, якщо у вас виникнуть проблеми.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари