Всі категорії
Додати товар

Світлодіодні світильники під шафою, lampaous підсвітка освітлення з датчиком двищення...

674 грн -4% 653 грн
Опис

Світлодіодні світильники під шафою, LAMPAOUS Затемнювані під лічильником
точкові світильники,

- 👍 【Швидко та легко підігнати】Це під шафою світлодіодні ліхтарі просто під'єднайте і грайте, позаяк вона постачається з усіма необхідними вам деталями та не потрібно купувати аксесуари окремо, дуже простий в експлуатації.
- 👍 【Безпечний у використанні та торкається】З низькою робочою напругою 12 В постійного струму цієї кухонної шафи світлодіодний прожектор, який є сенсорним і досить безпечним для дітей, без жодного ризику ураження електричним струмом.
- 👍 【Повнодіапазонний затемнюваний】 Холодний білий 6000K, що затемняється під кухонним освітленням шафи, просто поверніть перемикач, щоб увімкнути/вимкнути та встановити біговий рівень яскравості відповідно до ваших уподобань. Також це світлодіодне світло шайби може запам'ятати вашу улюблену атмосферу, дуже легко мати радісну атмосферу в будь-якому місці.
- 👍 【Енергозбереження та широке застосування】Цей ультратонкий і яскравий комплект освітлення під шафою має 12 Вт 960 lm, кожне світло дорівнює лампі розжарювання потужністю 20 Вт, що допомагає заощадити понад 90% лічби за електроенергію. Ідеально підходить для вашої шафи, шафи, шафи, шафи, під прилавками, робочого столу, книжкової шафи, полиці, підсобних приміщень, кемпера, сорокопу тощо.
- 👍 【Триваліший термін експлуатації та довічне обслуговування】Виготовлений з алюмінію преміумкласу для забезпечення кращого розсіювання, продовжуючи термін експлуатації цього світлодіодного ліхтаря до 50000 годин. Також ви можете скористатися нашою 2-річною гарантією й довічним обслуговуванням клієнтів від нашого LAMPAOUS!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари