Всі категорії
Додати товар

Emos круглі світлодіодні точкові світильники стельові 5 вт / 450 лм / 6500 к холодний білий

1771 грн
Опис

У комплекті 11 шт.

Інформація про продукт

Бренд ЕМОС
Колір Срібло
Матеріал Нікель
Стиль ‎Модерн,Винтаж
Форма світильника Стель
Тип номера Спальня, Вітальня
Конкретне використання продукту Головна
Використання в приміщенні/на відкритому повітрі У приміщенні
Джерело живлення Дротовий електричний
Тип встановлення Стель
Особлива функція Димована
Тип джерела світла ‎LED
Тип оздоблення Почищений
Материал абажура Пластик
Кількість джерел світла ‎11
Напруга 240 Вольтів
компоненти, що входять до комплекту Світлодіодні прожектори
Прикраса Димована
Метод освітлення ‎Даунлайт
Кількість предметів ‎11
Потужність ‎5 Вт
Основа лампи ‎GU10
Розміри продукту ‎9 х 9 х 2,5 см; 1,58 кілограма
Класифікація зонального освітлення ‎IP35
Типи оздоблення Почищений
Особливі можливості Димована
Колір відтінку Білий
Тип встановлення перемикача Стельове кріплення
Батарейки в комплекті? Немає
Потрібні батарейки? Немає
Маркування енергоефективності ЄС ‎Ф
Світловий потік ‎450 люмен
Лампа розжарювання еквівалент ‎50 Вт
Особливості лампи Не затемнюваний
Колірна температура 6500 Кельвін
Вага предмета 1,58 кг

- ПІСЛЯСЕТОДИОДНІ ТЕХНОЛОГІЇ: Цей ультрасучасний комплект вбудованих світлодіодних прожекторів із серії Emos Exclusive містить новітнє сучасне покоління світлодіодних модулів із дифузором у вінтажному стилі та колірною температурою холодного білого денного світла 6500 Кельвінів. Їх дивовижні, природні кольори є результатом значення CRI> 80. Завдяки унікальному відбивачу цих запальничок, який можна повертати на 50°, світлодіодні прожектори можна гнучко адаптувати до будь-яких умов. Вони не затемнюються.
- УНІВЕРСАЛЬНІ ЯРКІ ВТРАВАНІ СВІТОДИОДНІ ФОНАРІ: Наші світлодіодні ліхтарі потужністю 5 Вт замінюють стандартні лампи розжарювання потужністю 50 Вт. Вбудовані точкові світильники EMOS LED зі світловіддачею 450 люменів і кутом променя 100° ідеально підходять для вашого дому. Їх можна використовувати як світлодіодні стельові світильники на кухні, а також як світлодіодні світильники для вітальні, спальні, їдальні, холу або в офісі, конференц-залі та всюди, де вам потрібне тепле та яскраве світло.
- ЛЕГКА ВСТАНОВЛЕННЯ: надплоска конструкція цих світлодіодних стельових світильників із монтажною глибиною всього 25 мм дає змогу дуже легко встановити їх у стельовий отвір діаметром 68 мм. Завдяки наявності клемної колодки без трансформатора, яка також працює безпосередньо від напруги 240 В, ці мінісвітильники випромінюють яскраве, широке та природне світло, яке підходить для будь-якої кімнати або приміщення, де вони встановлені.
- ВИСОКОЯЧОВІ ПОТОЛОЧНІ СВЕТОДИОДНІ СВІТРИЛЬНИКИ: Ексклюзивний комплект світлодіодних стельових світильників Emos виготовлений із високоякісного неіржавкого пластику зі ступенем захисту IP20, що означає, що вони захищені від проникнення пилу та частинок. Доступні в білому кольорі та матовому нікелі, ви можете вибрати будь-який із цих точкових світильників для стелі, щоб прикрасити та освітлити свій простір.
- НАБІР СВІТОДИОДНИХ СВІТОДИОДІВ ІЗ 11 СВЕТОДИОДІВ З 3-ЛІТНІВ ГАРАНТІЙ: отримайте 3-річну гарантію на купівлю комплекту світлодіодних стельових світильників! Ви отримуєте 3 вбудовані світлодіодні прожектори із середнім терміном експлуатації 25 000 годин в індивідуальному оригінальному пакованні. Установлювальні розміри: Зовнішній діаметр: 80 мм, Глибина встановлення: 25 мм. Необхідний діаметр стельового вирізу: 68 – 70 мм.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари